Nike se připravuje na Vánoce. Už nyní víme, jak budou vypadat sváteční Nike Air Force 1 High „UGLY SWEATER“!

SDÍLEJ KVALITU, AŤ SE TO DOZVÍ I TVOJE MÁMA:
5/5 - (1 vote)

Vánoční svátky budou mít letos možná trochu jinou atmosféru kvůli situaci s COVID-19, ale jedna věc i přes veškeré věci zůstane stejná – Nike představí své tematické sneakersky. Dnes se značka Nike rozhodla seznámit fanoušky s třemi siluetami, které si letos obléknou vánoční kabátek. Jedná se o Blazer Mid, Air Max 90 a Air Force 1 High.

První tenisky, na které se dnes můžeme podívat, jsou Air Force 1 High s povedenou colorway Ugly Sweater (ošklivý svetr). Jak už název napovídá, grafika je inspirovaná tradičním svátečním svetrem s červeným podkladem, který je poset sněhovými vločkami. Motiv svetru doplňuje tmavě červená kůže v kombinaci se zeleným páskem, který odkazuje na tradiční barvy Santa Clause a kožíšek na vrchu reflektuje Santovu bambuli.

Přesné datum realesu těchto sneakersek sice ještě nevíme, ale už nyní se můžeme podívat na celou řadu detailních fotek, které značně napovídají o tom, kterým směrem se budou ubírat i zbylé vánoční siluety.

  • Datum releasu: Prosinec 2020
  • Cena: $100

JAKÝ MODEL SI NESMÍŠ NECHAT UJÍT?

NIKE ISPA DRIFTER GATOR

S využitím nejnovějších inovací a projektu Nike ISPA (improvise, scavenge, protect and adapt), přichází Nike s teniskami Nike ISPA Drifter Gator, které nepodlehnou ani extrémnímu počasí.

Kombinace funkčních materiálů a originálního provedení vytváří z nových tenisek praktický kousek, který využijete v každém počasí, aniž byste ztratili svůj osobitý styl. Na patě můžete najít kapsu na zip, která odhaluje voděodolnou síť a lze ji nosit až ke kolenům. Díky tomu vás udrží v suchu i při vysoce nepříznivém počasí. Správně zvolený materiál sítě vodu nejen odpuzuje, ale navíc ji nutí přirozeně stékat, takže sneakersky nemusíte sušit.

Kromě skvělých technických parametrů ale sneakersky přinášejí lákavý design, za který se rozhodně nemusí stydět a kontrast mezi krémovou a černou barvou je přímo uhrančivý.

  • Datum releasu: 8. 10. 2020
  • Cena: $220

CO TI BĚHEM UPLYNULÉHO TÝDNE UTEKLO?

JORDAN „WHY NOT“ X CONVERSE PACK

Tentokrát přichází Russel Westbrook  s unikáním spojením Air Jordan 16 a Converse Chuck 70. Výběr tenisek není jen tak náhodný, Westbrook totiž právě tento pár bot považuje za svůj nejoblíbenější.

Grafika obou siluet vychází z nelítostné městské džungle, která se zde symbolicky objevuje ve formě řetězů a síťoviny. Tím však podobnost jednotlivých párů končí. Air Jordan 16 jsou vybaveny odnímatelným vrchem, který okamžitě mění dynamiku celých tenisek. Converse Chuck 70 mají zase schválně prasklý kožený vršek, který má připomínat betonové základy pouličního basketbalu. Obě siluety se tentokrát vyznačují celou řadou použitých materiálů od kůže, přes satén až po kovové cvočky na boční straně tenisek.

Ve výsledku tvoří Jordan „Why Not“ x Converse Pack opravdový unikát, který vyniká neokoukaným designem a originálním zpracováním, který vás bude těšit nosit.

  • Cena: $425

KTERÉ TENISKY MŮŽEŠ MÍT HNED?

REEBOK ZIG KINETICA HORIZON

Hledáš lifestylovou obuv, která vypadá skvěle a perfektně se nosí? Přesně takové jsou Reebok Zig Kinetica Horizon! Ty jsou totiž vyrobeny ze špičkového materiálu, který je lehký a parádně se přizpůsobí noze majitele. Velkou výhodou je i nepřeberné množství barevných variací, takže si na své přijde opravdu každý.

  • Cena: 2 899 Kč

[inbound_button font_size=“20″ color=“#11d05a“ text_color=“#ffffff“ url=“https://sneakerstenisky.cz/vyber-si-reebok“ width=““ target=“_self“]Do obchodu[/inbound_button]

UNDER ARMOUR HOVR PHANTOM 2

Sháníš sportovní tenisky, které jsou vhodné do fitka i na běžné nošení? Tak se podívej na nové Under Armour HOVR Phantom 2! Tyhle sneakersky vynikají svou ultra lehkou váhou, prodyšností a sexy designem, se kterým zaválíš v každém gymu. Under Armour ocení ale i nadšenci do běhání – speciální technologie HOVR totiž tlumí každý došlap, čímž zabraňuje nadstandardnímu přepínání kloubního systému.

  • Cena: 4 549 Kč

[inbound_button font_size=“20″ color=“#11d05a“ text_color=“#ffffff“ url=“https://sneakerstenisky.cz/vyber-si-under-armour“ width=““ target=“_self“]Do obchodu[/inbound_button]

NIKE W AIR VAPORMAX 2020 FK

Chceš pro sebe tenisky, které ti bude každý závidět? Tak mrkni na Nike W Air Wapormax 2020 FK! Tyhle extrémně populární sneakersky přichází v roce 2020 se svrškem z prodyšného FlyKnitu, který od prvního pohledu poutá pozornost. Sportovci ocení i rychlý nazouvací systém a nízkou hmotnost, které tenisky mají. Bojíš se nedostatku barevných variací? Neboj – najdeš jich více než dost!

  • Cena: 5 690 Kč

[inbound_button font_size=“20″ color=“#11d05a“ text_color=“#ffffff“ url=“https://sneakerstenisky.cz/vyber-si-nike“ width=““ target=“_self“]Do obchodu[/inbound_button]

SDÍLEJ KVALITU, AŤ SE TO DOZVÍ I TVOJE MÁMA:

PŘIDEJ KOMENTÁŘ