Kde se vzal fenomén tenisek Adidas NMD?

SDÍLEJ KVALITU, AŤ SE TO DOZVÍ I TVOJE MÁMA:
5/5 - (11 votes)

Adidas už dávno není pouze sportovním brandem. Produkty této německé značky se staly také synonymem pro styl. Pro zaryté milovníky značky určitě není název Adidas NMD ničím neznámý. A pro ty, kteří to slyší prvně tu máme několik důvodů, proč jsou tyto tenisky tak dobré, a hlavně zdůvodnění, proč stojí takové peníze. Pojďme na to.

Tenisky Adidas NMD si berou to nejlepší ze sportovního i streetového světa. Dokonale v sobě spojují technologie a postupy známé ze sportovních bot a dodávají design, kterým ohromíte každého. Rozhodně však nedoporučujeme jejich využití pro sport, spadají do kolekce Adidas Originals, která produkuje výhradně volnočasové produkty. Ačkoliv disponují technologiemi známými ze sportovní divize Performance, běhání v takových botách by dopadlo neslavně. Technologie a styl rozebíráme více v naší ultimátní recenzi Adidas NMD.

Novinky jsou tu skutečně skvělé

Hlavní předností, díky které tyto boty všichni milují, je technologie Boost v podešvi. O co se jedná? Je to speciální pěna složená z tisíců malých kapslí. Ty při došlapu pohltí veškerou energii tím, že se smrští. Při odrazu nohy pak tuto energii uvolní zpět. Ale dost bylo teorie, přejdeme k holému faktu – chůze v botách s pěnou Boost je nesrovnatelná s čímkoliv jiným. Už při prvním obutí poznáte, že tady je něco jinak. A první kroky vám ukážou, že nic tak dokonalého jste ještě na noze neměli. Stejnou technologii používají například sportovní boty Adidas EnergyBoost, nebo jejich novější evoluce Ultra Boost, která jako vůbec první přišla s pěnou umístěnou po celé ploše podrážky, díky čemuž nabízí nejdokonalejší tlumení. Mnohými jsou tyto boty označovány jako nejlepší běžecké boty světa.

Design svršku je pak odvozen od nejrůznějších běžeckých bot Adidasu. Bere to nejlepší, co kdy německá společnost vytvořila a spojuje to dohromady v jednom jediném modelu. Svršek je vyroben ze síťovaného materiálu, který zajistí maximální prodyšnost a tím pádem i pohodlí. Po celé ploše navíc najdeme tvarované výztuhy z materiálu TPU – velmi pružného syntetického materiálu, který Adidas používá například jako základ technologie Bounce.

[inbound_button font_size=“26″ color=“#0ce916″ text_color=“#ffffff“ url=“https://sneakerstenisky.cz/adidas-nmd-vyber“ width=““ target=“_self“]Adidas NMD na Footshop.cz[/inbound_button]

Pořád vás to ještě nepřesvědčilo a neodpovědělo na otázku, proč tyto boty stojí tolik? Máme tu tedy poslední argument – jedná se o prémiový produkt, který z větší části nepodléhá strojové výrobě. Spousta procesů při výrobě je dělána ručně. A nutno uznat, že se jedná o špičkovou práci té nejvyšší kvality.

SDÍLEJ KVALITU, AŤ SE TO DOZVÍ I TVOJE MÁMA:

PŘIDEJ KOMENTÁŘ