Jaké jsou nejpopulárnější aplikace a hry pro iPhone v roce 2023?

SDÍLEJ KVALITU, AŤ SE TO DOZVÍ I TVOJE MÁMA:
5/5 - (1 vote)

AppStore je obchod s aplikacemi a hrami pro zařízení od společnosti Apple, jako jsou iPhone. V tomto článku se podíváme na to, které aplikace a hry byly nejstahovanější v USA v roce 2023. Zdrojem našich dat je oficiální žebříček AppStoru, který zveřejňuje každý týden.

Nejlepší bezplatné aplikace pro iPhone

iPhone je nejpopulárnější smartphone na světě, který nabízí širokou škálu aplikací pro různé účely. Mezi nejstahovanější bezplatné aplikace pro iPhone v roce 2023 patří:

  • Temu: Nakupujte jako miliardář. Tato aplikace vám umožní prohlížet si a nakupovat luxusní zboží z celého světa. Můžete si vybrat z kategorií jako móda, šperky, auta, nemovitosti, cestování a další. Aplikace také nabízí exkluzivní slevy a nabídky pro své uživatele.
  • CapCut – Video Editor. Tato aplikace je jednoduchý a profesionální nástroj pro úpravu videí. Můžete si stříhat, přidávat efekty, hudbu, text, nálepky a další. Aplikace podporuje různé formáty videí a umožňuje sdílet vaše díla na sociálních sítích jako TikTok, Instagram, YouTube a další.
  • HBO Max: Filmy a TV Seriály. Tato aplikace je služba streamování videa, která nabízí obsah z kanálů HBO, Warner Bros, DC, Cartoon Network, Adult Swim a dalších. Můžete si sledovat nejnovější filmy, seriály, dokumenty, animované pořady a další. Aplikace také nabízí možnost stahovat videa pro offline přehrávání.
  • Threads. Tato aplikace je komunikační platforma, která je propojená s Instagramem. Umožňuje vám vytvářet skupiny s vašimi nejbližšími přáteli a sdílet s nimi fotky, videa, zprávy, polohu a stav. Aplikace také nabízí možnost vytvářet vlastní filtry a režimy pro focení.
  • TikTok. Tato aplikace je globální fenomén, který umožňuje uživatelům vytvářet a sledovat krátká videa s hudbou, humorem, tancem, výzvami a dalšími tématy. Aplikace také nabízí možnost interagovat s ostatními uživateli, sledovat živé vysílání, objevovat nové trendy a získávat popularitu.

Další nejstahovanější bezplatné aplikace pro iPhone jsou:

  • Instagram. Tato aplikace je sociální síť, která se zaměřuje na sdílení fotek a videí. Můžete si upravovat své snímky, přidávat filtry, nálepky, text a další. Aplikace také nabízí možnost sledovat lidi, kteří vás zajímají, komentovat a lajkovat jejich příspěvky, chatovat s nimi a sledovat jejich příběhy.
  • Google. Tato aplikace je vyhledávač, který vám pomůže najít odpovědi na vaše otázky, informace o různých tématech, obrázky, videa, mapy, zprávy a další. Aplikace také nabízí možnost používat hlasové vyhledávání, překládat text, skenovat kódy a další.
  • YouTube: Videa, hudba a živé přenosy. Tato aplikace je největší platforma pro sdílení a sledování videí na světě. Můžete si najít videa o čemkoli, co vás zajímá, od hudby, filmů, sportu, vzdělání, zábavy a dalšího. Aplikace také nabízí možnost přehrávat videa v pozadí, stahovat videa pro offline přehrávání, sledovat živé vysílání a odebírat kanály, které máte rádi.
  • WhatsApp. Tato aplikace je nejpopulárnější aplikace pro posílání zpráv, hlasových a videohovorů na světě. Umožňuje vám komunikovat s kýmkoli, kdo má tuto aplikaci, bezplatně a bezpečně. Aplikace také nabízí možnost sdílet fotky, videa, dokumenty, polohu, kontakty a další.
  • Gmail – E-mail od Googlu. Tato aplikace je e-mailová služba, která vám umožní spravovat vaše e-maily, kalendář, kontakty a další. Aplikace také nabízí možnost filtrovat a třídit vaše e-maily, přidávat přílohy, odpovídat na e-maily pomocí inteligentních odpovědí, nastavovat připomínky a další.

Nejlepší placené aplikace pro iPhone

Některé aplikace pro iPhone vyžadují zaplacení poplatku před stažením nebo během používání. Mezi nejstahovanější placené aplikace pro iPhone v roce 2023 patří:

  • Shadowrocket. Tato aplikace je nástroj pro vytváření a správu virtuálních soukromých sítí (VPN), které vám umožní přistupovat k internetu bez omezení a cenzury. Aplikace podporuje různé protokoly a formáty, jako jsou Shadowsocks, V2Ray, SOCKS5, HTTP a další. Aplikace také nabízí možnost nastavovat pravidla pro různé aplikace, domény a IP adresy.
  • HotSchedules. Tato aplikace je plánovač směn pro zaměstnance a manažery v pohostinství, maloobchodu a dalších odvětvích. Umožňuje vám zobrazovat a měnit svůj rozvrh, žádat o volno, obchodovat se směnami, posílat zprávy kolegům a manažerům, zobrazovat výkazy a další. Aplikace také nabízí možnost synchronizovat svůj rozvrh s kalendářem a upozorněními.
  • Procreate Pocket. Tato aplikace je kapesní verze oblíbené aplikace pro kreslení a malování Procreate. Umožňuje vám tvořit úžasná díla na vašem iPhonu s pomocí štětců, vrstev, efektů, barev a dalších nástrojů.
  • The Wonder Weeks. Tato aplikace je průvodce pro rodiče, kteří chtějí sledovat a podporovat vývoj svých dětí. Aplikace vám ukazuje, kdy a jaké změny prochází vaše dítě, jaké dovednosti získává, jak se cítí a jak mu můžete pomoci. Aplikace také nabízí možnost vytvářet deník, fotky, videa a milníky vašeho dítěte.
  • 75 Hard. Tato aplikace je výzva pro ty, kteří chtějí zlepšit své fyzické a mentální zdraví. Aplikace vám dává seznam pravidel, která musíte dodržovat po dobu 75 dní, jako například cvičit dvakrát denně, pít dostatek vody, číst knihu, nesnídat alkohol a další. Aplikace také nabízí možnost sledovat váš pokrok, motivovat se a sdílet vaše výsledky.
  • AutoSleep Track Sleep on Watch. Tato aplikace je monitor spánku, který využívá vaše Apple Watch. Aplikace vám umožní zjistit, jak dlouho a jak kvalitně spíte, jaká je vaše srdeční frekvence, hladina stresu a další. Aplikace také nabízí možnost nastavovat si cíle, upozornění, tipy a grafy pro zlepšení vašeho spánku.

Další nejstahovanější placené aplikace pro iPhone jsou:

  • Goblin Tools. Tato aplikace je sada nástrojů pro hráče a tvůrce her v žánru fantasy. Aplikace vám umožní generovat náhodné jména, mapy, příběhy, postavy, monstra, kouzla a další. Aplikace také nabízí možnost ukládat, sdílet a exportovat vaše výtvory.
  • TonalEnergy Tuner & Metronome. Tato aplikace je ladící a metronomový nástroj pro hudebníky. Aplikace vám umožní ladit jakýkoli nástroj, zobrazovat vlnovou a spektrální analýzu, nastavovat tempo, rytmus, takt a další. Aplikace také nabízí možnost nahrávat a přehrávat vaše cvičení, používat různé zvuky a efekty a další.
  • SkyView. Tato aplikace je průvodce pro pozorování hvězd a vesmíru. Aplikace vám umožní zaměřit vaši kameru na oblohu a zobrazit vám, co vidíte, jako například planety, konstelace, satelity, komety a další. Aplikace také nabízí možnost získat informace o objektech, sledovat jejich pohyb, nastavovat si upozornění a další.
  • AnkiMobile Flashcards. Tato aplikace je nástroj pro učení a zapamatování informací pomocí karetních systémů. Aplikace vám umožní vytvářet, upravovat a studovat karty s textem, obrázky, zvukem a dalším. Aplikace také nabízí možnost používat různé algoritmy, statistiky, opakování a další pro zlepšení vašeho učení.
  • SkyView. Tato aplikace je průvodce pro pozorování hvězd a vesmíru. Aplikace vám umožní zaměřit vaši kameru na oblohu a zobrazit vám, co vidíte, jako například planety, konstelace, satelity, komety a další. Aplikace také nabízí možnost získat informace o objektech, sledovat jejich pohyb, nastavovat si upozornění a další.

Nejlepší bezplatné hry pro iPhone

iPhone je také skvělé zařízení pro hraní her, které nabízí širokou škálu žánrů, grafiky, zvuku a hratelnosti. Mezi nejstahovanější bezplatné hry pro iPhone v roce 2023 patří:

  • MONOPOLY GO!. Tato hra je mobilní verze klasické deskové hry Monopoly. Hra vám umožní hrát proti přátelům nebo náhodným hráčům z celého světa, kupovat, prodávat a stavět nemovitosti, platit nájem, vyhýbat se daním a další. Hra také nabízí možnost využívat různé bonusy, výhody, kostky a další.
  • Roblox. Tato hra je platforma pro tvorbu a hraní her, které vytvářejí sami uživatelé. Hra vám umožní přistupovat k milionům her různých žánrů, jako jsou akce, dobrodružství, simulace, RPG, horor a další. Hra také nabízí možnost vytvářet vlastní hry, chatovat s ostatními hráči, přizpůsobovat si svůj avatar a další.
  • Royal Match. Tato hra je zábavná a barevná logická hra, ve které musíte spojovat tři nebo více stejných symbolů, abyste je odstranili z hrací plochy. Hra vám umožní prožívat různé dobrodružství s králem Robertem a jeho přáteli, obnovovat a zdobit královský zámek, plnit různé úkoly a výzvy a další. Hra také nabízí možnost sbírat různé bonusy, odměny, mince a další.

Další nejstahovanější bezplatné hry pro iPhone jsou:

  • Subway Surfers. Tato hra je akční a rychlá hra, ve které musíte utíkat před policistou a jeho psem, skákat přes překážky, klouzat pod nimi, sbírat mince a další. Hra vám umožní cestovat po různých městech a zemích, změnit si svůj vzhled, používat různé dopravní prostředky, jako jsou skateboardy, jetpacky, létající talíře a další.
  • Gardenscapes. Tato hra je kombinací logické hry a simulace zahradničení. Hra vám umožní obnovovat a zdobit krásnou zahradu, plnit různé úkoly, spojovat tři nebo více stejných symbolů, sbírat různé plody, květiny, zvířata a další. Hra také nabízí možnost poznávat různé postavy, tajemství a příběhy, které se odehrávají v zahradě.
  • Call of Duty: Mobile. Tato hra je mobilní verze populární střílečky z první osoby Call of Duty. Hra vám umožní bojovat proti hráčům z celého světa v různých režimech, jako jsou týmová bitva, bitva o přežití, zombí a další. Hra také nabízí možnost využívat různé zbraně, vybavení, vozidla, postavy a další.
  • Block Blast!. Tato hra je zábavná a relaxační hra, ve které musíte ničit barevné bloky pomocí kuliček. Hra vám umožní procházet různé úrovně, sbírat různé kuličky, bonusy, mince a další. Hra také nabízí možnost hrát s přáteli, soutěžit s ostatními hráči, vytvářet vlastní úrovně a další.
  • Makeover Studio: Makeup Games. Tato hra je hra pro dívky, které mají rády módu, líčení a úpravu vzhledu. Hra vám umožní pracovat jako profesionální stylistka, která se stará o své zákaznice. Hra také nabízí možnost měnit účesy, barvu vlasů, očí, rtů, oblečení, doplňky a další.

Další nejstahovanější bezplatné hry pro iPhone jsou:

  • Parking Jam 3D. Tato hra je logická a zábavná hra, ve které musíte vyřešit problém s parkováním. Hra vám umožní ovládat různá vozidla, která jsou zaparkovaná na různých místech, a najít cestu ven. Hra také nabízí možnost sbírat různé vozidla, mince, klíče a další.
  • Survivor!.io. Tato hra je akční a dobrodružná hra, ve které musíte přežít na ostrově plném nebezpečí. Hra vám umožní prozkoumávat ostrov, shromažďovat zdroje, stavět přístřešky, zbraně, pasti a další. Hra také nabízí možnost bojovat proti zvířatům, pirátům, robotům a dalším hráčům.

Nejlepší placené hry pro iPhone

Některé hry pro iPhone vyžadují zaplacení poplatku před stažením nebo během hraní. Mezi nejstahovanější placené hry pro iPhone v roce 2023 patří:

  • Minecraft. Tato hra je kreativní a dobrodružná hra, ve které můžete tvořit a objevovat nekonečný svět z kostek. Hra vám umožní hrát v různých režimech, jako jsou přežití, tvorba, dobrodružství, hardcore a další. Hra také nabízí možnost hrát s přáteli, vytvářet vlastní mapy, mody, skiny a další.
  • Heads Up!. Tato hra je zábavná a společenská hra, ve které musíte uhodnout slovo, které je na vašem iPhonu, podle nápovědy vašich přátel. Hra vám umožní hrát v různých kategoriích, jako jsou celebrity, zvířata, filmy, hudba, akce a další. Hra také nabízí možnost nahrávat a sdílet vaše hraní, vytvářet vlastní kategorie a další.
  • Geometry Dash. Tato hra je akční a rytmická hra, ve které musíte ovládat geometrický tvar, který skáče a klouže přes různé překážky a pasti. Hra vám umožní hrát v různých úrovních, které jsou synchronizované s hudbou, sbírat různé ikony, barvy, úspěchy a další. Hra také nabízí možnost vytvářet vlastní úrovně, hrát úrovně od ostatních hráčů, soutěžit s ostatními hráči a další.

Další nejstahovanější placené hry pro iPhone jsou:

  • Bloons TD 6. Tato hra je strategická a obranná hra, ve které musíte bránit svou základnu před nájezdy balónků. Hra vám umožní využívat různé jednotky, jako jsou opice, kanóny, letecké síly, magie a další. Hra také nabízí možnost hrát v různých režimech, jako jsou kampaň, kooperace, výzvy a další.
  • MONOPOLY. Tato hra je mobilní verze klasické deskové hry Monopoly. Hra vám umožní hrát proti počítači nebo přátelům, kupovat, prodávat a stavět nemovitosti, platit nájem, vyhýbat se daním a další. Hra také nabízí možnost hrát v různých variantách, jako jsou klasická, rychlá, zimní, vesmírná a další.
  • Papa’s Freezeria To Go!. Tato hra je simulace provozování zmrzlinářství. Hra vám umožní přijímat objednávky od zákazníků, připravovat různé druhy zmrzliny, přidávat různé příchutě, polevy, ozdoby a další. Hra také nabízí možnost vylepšovat své zařízení, zaměstnávat pomocníky, získávat tipy a další.
  • Plague Inc.. Tato hra je simulace šíření smrtelné nákazy po celém světě. Hra vám umožní vytvářet a upravovat různé typy patogenů, jako jsou viry, bakterie, houby, paraziti a další. Hra také nabízí možnost sledovat, jak se vaše nákaza šíří, mutuje, ovlivňuje lidi, zvířata, životní prostředí a další.
  • Red’s First Flight. Tato hra je dobrodružná a pohádková hra, ve které musíte pomoci malému dráčkovi Redovi naučit se létat. Hra vám umožní prozkoumávat různé lokace, plnit různé úkoly, sbírat různé předměty, potkávat různé postavy a další. Hra také nabízí možnost hrát s přáteli, vytvářet vlastní dráčky, přizpůsobovat si svůj vzhled a další.
  • Five Nights at Freddy’s. Tato hra je hororová a napínavá hra, ve které musíte přežít pět nocí v pizzerii, kde jsou animatronické postavy, které se v noci probouzejí a chtějí vás zabít. Hra vám umožní sledovat kamery, zavírat dveře, používat světla, masky a další. Hra také nabízí možnost odhalovat různé tajemství, easter eggy, minihry a další.

Závěr

V tomto článku jsme se podívali na to, které aplikace a hry byly nejstahovanější v AppStoru pro iPhone v roce 2023. Zjistili jsme, že mezi nejpopulárnější aplikace patří ty, které nabízí streamování videa, úpravu videí, komunikaci, vyhledávání, sociální sítě a další.

Mezi nejpopulárnější hry patří ty, které nabízí logické hádanky, akční dobrodružství, kreativní tvorbu, střílečky, simulace a další. Tyto aplikace a hry ukazují, jak moc jsou iPhone a iPad schopné a zábavné zařízení, které uspokojí různé potřeby a zájmy uživatelů. Doufáme, že vám tento článek pomohl najít něco, co vás zaujme a pobaví. Děkujeme za přečtení.

SDÍLEJ KVALITU, AŤ SE TO DOZVÍ I TVOJE MÁMA:
Tags:

PŘIDEJ KOMENTÁŘ